luni, 22 octombrie 2012

Super premiu pentru Canon

Scriam săptămâna trecută că am testat camera C300 de la Canon si am fost impresionat de calitatile ei. Iată acum o ştire demnă de atenţie:

" Canon Inc. va primi în cadrul celei de-a 64 ediţii a Premiilor Emmy pentru Tehnologie şi Inginerie un premiu pentru “Îmbunătăţiri aduse senzorilor de imagine CMOS de format mare folosiți pentru camerele video HD.” Organizate de către Academia Naţională a Artelor şi Ştiinţelor pentru Televiziune (NATAS), premiile Emmy oferă distincţii pentru dezvoltare şi inovare în domeniul tehnologiei de difuzare şi recunosc meritele companiilor, organizaţiilor şi persoanelor fizice pentru inovaţii care au un impact major în tehnologia de televiziune.


Canon a folosit pentru prima dată senzorul CMOS de format mare pentru camera digitală EOS C300 în noiembrie 2011, la un eveniment global de lansare care a avut loc la Studiourile Paramount de la Hollywood. Prin explorarea alternativelor algoritmului de dispunere a filtrului de culoare Bayer, Canon a atins o calitate a imaginii care apropie rezultatele camerei digitale de estetica deosebită a filmelor realizate pe cameră cu film de 35mm."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu